Energy Self-Defense för kärlekspar – Bok 4
mars 11, 2017
Energy Self-Defense för män – Bok 2
mars 10, 2017
4

Energy Self-Defense för unga vuxna – Bok 3

Förmågan att hålla ordning på din egen energi i olika sammanhang i livet är en ovärderlig kunskap vare sig du är ett barn, en ung vuxen eller en person mitt i livet.

Det är extra viktigt att hålla ordning på din energi eftersom du dagligen utsätts för många olika influenser. I vår samtid påverkas du av det stora digitala utbudet, men även i verkliga livet med dina kompisar, i skolan, på träningen och jobbet och om du pendlar mellan olika hem.

Vi har skrivit den här energiguiden för unga vuxna för att på ett enkelt och konkret sätt beskriva förutsättningarna och lära dig stå på egna ben och vara stark i din egen energi, både när du är tillsammans med andra människor och när du är ensam.

Oavsett om du är en tonåring eller ung vuxen med många vänner, eller inte tillräckligt med vänner, har en kärlekspartner eller har flyttat hemifrån, så är den här boken rätt för dig om du vill lära dig mer om både dig själv och andra och hur den osynliga energin som hela tiden finns mellan människor fungerar.

Om du är en förälder eller vuxen som är intresserad av hur unga människor ser på världen, och vill ha en enkel förklaring på hur energier mellan människor fungerar utan omsvepande förklaringar, så ger den här boken dig en snabb och effektiv insyn i energiernas vardag.

Denna bok är publicerad på följande språk med titlarna "Energy Self-Defense för unga vuxna" och/eller "Ta tillbaka din kraft nu!". För mer information besök www.annisennov.se:

Svenska: Energy Self-Defense för unga vuxna och Ta tillbaka din kraft nu!

Norska: Ta tilbake kraften din nå!

Danska: Tag din kraft tilbage nu!

Engelska: Energy Self-Defense for Young Adults och Get Your Power Back Now!

Franska: Récupère ton pouvoir maintenant!

Finska: Astu omaan voimaasi!

Estniska: Isiklik energiakaitse noortele

Japanska: Energy of the Art of Self-defense
2-i-1: The Little Energy Guide 1 + Get Your Power Back Now!


KÖP NU på Adlibris.se  

  • ”Energy Self-Defense för unga vuxna” – Jättebra energiövningar som passar både barn och vuxna! En bra investering för den som vill ta hand om sin energi!
    Jan Dluzewski, Sverige – oktober 2016 - 5 stjärnor på Amazon
  • ”Energy Self-Defense för unga vuxna” är trevlig läsning, korta instruktioner för alla som vill lära sig bli självständiga och bibehålla sin egen livskraft i samspel med olika typer av människor.
    Aki, Finland – januari 2017 – 5 stjärnor på Amazon

Böcker