Energy Self-Defense för unga vuxna – Bok 3
mars 10, 2017
Energy Self-Defense för kvinnor – Bok 1
mars 9, 2017
4

Energy Self-Defense för män – Bok 2

Den här energiguiden är i första hand skriven för män.

Här hittar du ny kunskap som vi lär ut och förklarar på ett konkret och logiskt sätt, så du kan ta hand om, försvara och beskydda dig själv och din personliga energi i olika situationer.

Du kommer också lära dig hur du hanterar energitjuvar i ditt vardagsliv, på jobbet och i andra situationer. På så sätt kan du undvika att bli trött och dränerad på din personliga energi.

Bäst av allt är att det bara tar några få minuter om dagen att göra våra Energy Self-Defense-övningar, och använder du dem varje dag så behöver du aldrig mer förlora din energi. Vi lär dig också hur du tar tillbaka den energi som du redan har förlorat.

Vi vet av erfarenhet att Energy Self-Defense-verktygen i den här boken fungerar. Även om du aldrig har arbetat med energi tidigare så utmanar vi dig att prova och se vad din egen arbetsinsats, nya kunskaper och förståelse ger dig i form av balans och framgång i livet.

Grattis och lycka till med dina nya kunskaper om energi!


KÖP NU på Adlibris.se

  • ”Energy Self-Defense för unga vuxna” – Jättebra energiövningar som passar både barn och vuxna! En bra investering för den som vill ta hand om sin energi!
    Jan Dluzewski, Sverige – oktober 2016 - 5 stjärnor på Amazon
  • ”Energy Self-Defense för unga vuxna” är trevlig läsning, korta instruktioner för alla som vill lära sig bli självständiga och bibehålla sin egen livskraft i samspel med olika typer av människor.
    Aki, Finland – januari 2017 – 5 stjärnor på Amazon

Böcker