Energy Self-Defense för sjuka och deras anhöriga – Bok 8
mars 11, 2017
Energy Self-Defense för unga vuxna – Bok 3
mars 10, 2017
5

Energy Self-Defense för kärlekspar – Bok 4

Det är värt att kämpa för kärleken, men kärleken i sig ska inte vara en kamp. Därför är det bra om du lär dig hur du kan ta hand om, beskydda, försvara och balansera din egen energi, även när du är tillsammans med din enda rätta kärlekspartner.

I den här boken kommer du hitta lätta och kraftfulla mentala och andliga verktyg för energisjälvförsvar som vi kallar Energy Self-Defense. Dessa verktyg kommer hjälpa dig att lösa problem i din relation utan att skapa drama och utan att du behöver konsultera en relationscoach.

Om det är meningen att ni ska vara tillsammans som ett kärlekspar, så kan resultatet av att använda vår Energy Self-Defense 5-stegsplan för kärlekspar vara just det som behövs för att du och din partner ska kunna förvandla er nuvarande relation till en djupare och mer intim kärleksrelation.

Läs, lär och bli förvånad över hur enkelt problem kan försvinna när du ser dem på ett nytt och annorlunda sätt.


KÖP NU på Adlibris.se

  • ”Energy Self-Defense för unga vuxna” – Jättebra energiövningar som passar både barn och vuxna! En bra investering för den som vill ta hand om sin energi!
    Jan Dluzewski, Sverige – oktober 2016 - 5 stjärnor på Amazon
  • ”Energy Self-Defense för unga vuxna” är trevlig läsning, korta instruktioner för alla som vill lära sig bli självständiga och bibehålla sin egen livskraft i samspel med olika typer av människor.
    Aki, Finland – januari 2017 – 5 stjärnor på Amazon

Böcker