Den lilla energiguiden 1
december 29, 2017
Energy Self-Defense för kärlekspar – Bok 4
mars 11, 2017
1

Energy Self-Defense för sjuka och deras anhöriga – Bok 8

När du är sjuk kan du bli svag och förlora din energi. Lär dig hur du kan skydda dig och ta tillbaka din energi före, under och efter en sjukdom.

Att tillbringa tid på platser där det finns många sjuka människor, som t ex på sjukhus, kan göra det svårare för din energi och aura att fungera optimalt, även om sjukvårdspersonalen finns där för att hjälpa dig att återfå din hälsa.

Genom att använda Energy Self-Defense-verktygen i den här boken kan du hålla dig så stark som möjligt, undvika att förlora din personliga energi och snabbare bli frisk.

De andliga, mentala och energimässiga verktygen som vi delar med oss av kan användas av alla, när som helst, till förmån för dig själv eller för någon sjuk som du vill hjälpa.

Det här är en viktig och väldigt användbar bok om du vill balansera din egen eller andras energi, och/eller om du vill tillfriskna och komma tillbaka till livet efter att livskraften i din fysiska kropp blivit kraftigt försvagad.

Vi önskar dig en snabb och balanserad återhämtning.


KÖP NU på Adlibris.se

  • ”Energy Self-Defense för unga vuxna” är trevlig läsning, korta instruktioner för alla som vill lära sig bli självständiga och bibehålla sin egen livskraft i samspel med olika typer av människor.
    Aki, Finland – januari 2017 – 5 stjärnor på Amazon
  • ”Energy Self-Defense för unga vuxna” – Jättebra energiövningar som passar både barn och vuxna! En bra investering för den som vill ta hand om sin energi!
    Jan Dluzewski, Sverige – oktober 2016 - 5 stjärnor på Amazon

Böcker