Fem nya böcker på svenska!
september 6, 2018
Den mest omtänksamma julklapp du kan ge till dina nära och kära!
november 22, 2018

Unik bok-release i kärlekens tecken ♥

Träffa Författarparet Anni & Carsten Sennov som gör det unika och släpper hela sex böcker vid ett och samma tillfälle, alla på svenska.

Den stora releasen innefattar dels de fem första böckerna i ”Energy-Self Defense” serien
och boken “SPIRIT MATES – Hitta din soul mate 2.0 – din andedual och ultimata kärlekspartner”.

Detta äger rum i Gävle lördag den 8:e december med mingel, några kortare föreläsningar och presentationer och såklart boksignering av böckerna med författarparet.

De fem böckerna i Energy-Defense serien, ger läsaren verktyg för att ta hand om, beskydda och förvara den egna personliga energin släpps nu äntligen på svenska.

Boken ”SPIRIT MATES – Hitta din soulmate 2.0 – din andedual och ultimata kärlekspartner” är en unik bok i sitt slag, den handlar om kärlek, relationer och hur det är att leva med sin ultimata kärlekspartner. Boken varvas med författarnas beskrivningar och förklaringar samt ett antal andedual-par som genuint, ärligt och äkta berättar om sin kärlek till varandra.
”Det är äkta, vackert och mycket berörande” blev en av de första kommentarerna om texterna.

Tillsammans skriver paret Anni & Carsten Sennov och ger ut böcker i förlaget Good Adventures Publishing samt driver coachning- och konsultfirman SennovPartners, där hon vägleder klienter i personlig utveckling, energier och medvetande.

 

Vad händer under eventet?

Anni & Carsten Sennov föreläser och presenterar bokserien Energy Self-Defense.
Tid ca. 45 minuter

En presentation om SPIRIT MATES, Andedualer och om boken kommer hållas av författarna.
Tid ca. 30 minuter

Ett av paren som varit delaktiga och skrivit om sin kärlekshistoria kommer även de att berätta om sig själva och sina upplevelser.
Tid ca. 30 minuter

Vi kommer hålla till på Gävle Central Konferens som är en vacker våning ovanpå Centralstationen i Gävle. Du tar dig med andra ord enkelt hit via tåg eller buss. Kommer du med bil finns det i närheten bra parkeringsmöjligheter.

Det bjuds på glögg [alkoholfri] samt pepparkakor.
Café-delen kommer vara öppen under Release-partyt där det finns möjlighet att köpa drycker samt enklare förtäring.

Vill du vara med denna unika dag?

 

Bokningsalternativ

Alternativ 1
Boka din plats till eventet, lyssna på föredragen och njut av stämningen. Möjligheter att köpa böcker finns.
Investering: 150 kr

Alternativ 2
Boka din plats till eventet, lyssna på föredragen och njut av stämningen. Köp hela bokpaketet med 6 böcker och möjlighet att få dem signerade till det reducerat priset som gäller endast denna dag.
Investering: 1000 kr (ord pris 1290 kr)

Alternativ 3
Boka tillsammans med din partner, två platser till eventet, lyssna på föredragen och njut av stämningen. Köp hela bokpaketet med 6 böcker och möjlighet att få dem signerade till det reducerat priset som gäller endast denna dag.
1100 kr (ord pris 1440 kr)

 

Bokning
https://sv-se.invajo.com/event/annicarstensennovisamarbetemedanneliebostr%C3%B6mbalansbutikenuniversellbalans/unikbokreleaseik%C3%A4rlekenstecken%E2%99%A5